U bent hier:

A&S verzorgt onderhoud van uw cv ketel, geiser en/of (gas)kachel in de regio Arnhem en Nijmegen.

Wij verzorgen periodiek onderhoud en service; eventueel op contractbasis, maar u kunt ons ook bellen wanneer het nodig is. 

Tijdens een onderhoudsbeurt kijkt de monteur de dv ketel na, maakt hem schoon en stelt hem opnieuw af als dat nodig is. Versleten of defecte cv ketel onderdelen worden vervangen.
Een cv ketel onderhoudsbeurt begint met de controle op de werking van de cv ketel. De prestaties en de uitstoot worden gemeten. De cv ketel monteur checkt de waterdruk en hoeveelheid lucht. Het verwarmingssysteem wordt bijgevuld en ontlucht. En de brander wordt schoongemaakt. Ook toetst de installateur de veiligheidseisen van je cv ketel en de plek waar hij hangt of staat. Daarbij moet je denken aan controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Vaak wordt er ook een rookgasanalyse gedaan.

Meestal verdient cv ketel onderhoud zichzelf terug. Een goed afgestelde cv ketel werkt zuiniger en dat scheelt stookkosten. Bovendien verleng je de levensduur van je cv ketel. Ook wordt de kans op cv ketel storing kleiner.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

A&S Service

U kunt ons bereiken op werkdagen en 's zaterdag's (8:00 - 18:00)

  • Tel:  +31 (0)26 3793816
  • Fax: +31 (0)26 2212820
  • Email:

Even kennismaken

Arno, uw aanspreekpunt bij A&SIk ben Arno, uw aanspreekpunt bij A&S Arnhem.  U kunt bij mij terecht met al uw vragen over:

centrale verwarming, sanitair, badkamer en toilet, dakbedekking, riolering, lood-, koper- en zinkwerk, uw cv-ketel, leidingwerk, etc.