U bent hier:

Badkamer & Toilet, Arnhem, Gelderlandopdracht: Installatiewerk, een nieuwe badkamer en toilet
locatie: Arnhem, Gelderland

BADKAMER
Als eerste werd alles afgedekt voor de sloop werkzaamheden, waterleidingen, cv leidingen en afvoeren afgedopt, oud sanitair en alle oude tegels verwijderd. De bestaande vloer werd eruit gesloopt voor de nieuwe aanleg van afvoeren, vernieuwen van leidingwerk t.b.v.koud en warmwater, electra aangepast en aarde voorziening gemaakt.

De stucadoor heeft vervolgens de gehele badkamer van nieuw stucwerk voorzien, en na de benodigde droogtijd was het tijd voor het plaatsen van de douche bak, voorstrijken van de wanden en het in de hoeken voorzien van kimband.
Daarna kon het tegelwerk beginnen. Na het betegelen van de wanden kon de vloer aangepakt worden. Deze is voorzien van een nieuwe cement dekvloer en vervolgens betegeld.
Hierna zijn de wanden en de vloeren gevoegd en is alles netjes en waterdicht afgekit in de juiste kleuren.

Nu kan het sanitair geplaatst en afgemonteerd worden, de wastafel met sifonkap, douchewand, wasmachine en droger geplaatst, afgesteld en/of aangesloten.

Dan nog even de spiegel plaatsen en het electra afmonteren, waarna we de buren gingen lastig vallen om het water van de c.v af te sluiten om vervolgens de design-radiator te plaatsen.
Afsluiters mochten daarna weer los om alles nog even te ontluchten.
Tenslotte nog enkele accessoires plaatsen en, als alles op zijn plaats zit en aangesloten is, de douchewand nog even afgekit, alles opgeruimd en schoongemaakt.

 

TOILET
Na het afkoppelen van het oude toilet en fontijntje, zijn de wand- en vloertegels verwijderd en de riolering aangepast i.v.m. het plaatsen van een Geberit inbouwreservoir.
Deze hebben wij vervolgens geplaatst, aangesloten en dicht gemaakt d.m.v. watervast multiplex.
Hierna gebeurde het voorstrijken van de wanden waarna de stucadoor kon komen.

Toen het stucwerk droog was, hebben wij de wanden betegeld, een nieuwe cement dekvloer aangebracht en tevens betegeld.
Daarna zijn alle naden netjes afgekit en alles opgeruimd en schoongemaakt.

WARM WATER VOORZIENING
Door een tekort aan warm water van de bestaande 80 liter boiler is gekozen voor het plaatsen van een Remeha Avanta CW4
om als geiser voor warmwater te gaan gebruiken, en mogelijk in de toekomst in gebruik te nemen ten behoeve van individuele beketeling. Wij hebben deze geleverd, geïnstalleerd en aangesloten.

A&S Service

U kunt ons bereiken op werkdagen en 's zaterdag's (8:00 - 18:00)

  • Tel:  +31 (0)26 3793816
  • Fax: +31 (0)26 2212820
  • Email:

Even kennismaken

Arno, uw aanspreekpunt bij A&SIk ben Arno, uw aanspreekpunt bij A&S Arnhem.  U kunt bij mij terecht met al uw vragen over:

centrale verwarming, sanitair, badkamer en toilet, dakbedekking, riolering, lood-, koper- en zinkwerk, uw cv-ketel, leidingwerk, etc.