U bent hier:

Badkamer & Toilet, Arnhem, Gelderlandopdracht: Installatiewerk, een nieuwe badkamer en toilet
locatie: Arnhem, Gelderland

Na het afkoppelen en verwijderen van het bestaande sanitair, en de sloop van het oude tegelwerk kon de aanleg voor het leidingwerk van de afvoer, electra, koud en warm water beginnen. Tevens verzorgden we plaatsing en aansluiting van een drain afvoergoot en aansluiting van een Grohe inbouw thermostaatkraan.

Nadat alle leidingen op de juiste plaats gemonteerd waren, de wanden voorgestreken en randen voorzien van kimbanden, kon de stukadoor aan het werk om alle wanden te voorzien van een nieuwe stuclaag.

Tijdens de benodigde droogtijd voor het stucwerk werd de vloerverwarming aangelegd, en kon tevens een nieuwe cement dekvloer gestort worden. Het betegelen van de wanden en vloer volgde al snel met vlot daarop het nodige voegwerk.

Hierna vond het voegen, kitten en installeren van sanitair plaats, bestaand uit een glazen douche-wand, vrijhangend toilet, dubbele wastafel-combinatie, radiator en een inbouw thermostaatkraan.

Tenslotte werd alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten.

A&S Service

U kunt ons bereiken op werkdagen en 's zaterdag's (8:00 - 18:00)

  • Tel:  +31 (0)26 3793816
  • Fax: +31 (0)26 2212820
  • Email:

Even kennismaken

Arno, uw aanspreekpunt bij A&SIk ben Arno, uw aanspreekpunt bij A&S Arnhem.  U kunt bij mij terecht met al uw vragen over:

centrale verwarming, sanitair, badkamer en toilet, dakbedekking, riolering, lood-, koper- en zinkwerk, uw cv-ketel, leidingwerk, etc.