U bent hier:

A&S Arnhem voor uw badkamer en toiletRenovatie van uw Badkamer is een reden waarom u graag A&S uit Arnhem in huis haalt.

Uw badkamer en toilet zijn ruimtes waar u meerdere keren per dag verblijft. De kleinste oneffenheid zal u dus snel gaan opvallen of zelfs irriteren. Uw wasgelegenheid en kleinste kamertje moeten er niet alleen stijlvol en schoon uitzien, ze moeten ook praktisch ingericht zijn, en voorzien van degelijke apparatuur.  

A&S durft zich met recht specialist op het gebied van sanitair te noemen. Wij zijn in staat uw smaak aan te vullen met professioneel advies en oog voor detail. Al tijdens de werkzaamheden zal dit u opvallen. 

 

A&S badkamers in ArnhemWij werken netjes en degelijk, terwijl we ondertussen ook tijdens de werkzaamheden de kwaliteit van uw leefomgeving niet uit het oog verliezen.
Met de keuze voor een nieuwe badkamer zit u immers eerst een week in de rotzooi. Wij doen er alles aan om dit ongemak voor u zoveel mogelijk te beperken.

Wilt u meer weten over sanitair van A&S Arnhem? 
Neem vrijblijvend contact op
.
Wij bekijken samen met u de situatie en voorzien u graag van advies.

A&S Service

U kunt ons bereiken op werkdagen en 's zaterdag's (8:00 - 18:00)

  • Tel:  +31 (0)26 3793816
  • Fax: +31 (0)26 2212820
  • Email:

Even kennismaken

Arno, uw aanspreekpunt bij A&SIk ben Arno, uw aanspreekpunt bij A&S Arnhem.  U kunt bij mij terecht met al uw vragen over:

centrale verwarming, sanitair, badkamer en toilet, dakbedekking, riolering, lood-, koper- en zinkwerk, uw cv-ketel, leidingwerk, etc.