U bent hier:

Badkamer & Toilet, Arnhem, Gelderlandopdracht: Installatiewerk, een nieuwe badkamer en toilet
locatie: Arnhem, Gelderland

BADKAMER
Als eerste werd alles afgedekt voor de sloop werkzaamheden, waterleidingen, cv leidingen en afvoeren afgedopt, oud sanitair en alle oude tegels verwijderd. De bestaande vloer werd eruit gesloopt voor de nieuwe aanleg van afvoeren, vernieuwen van leidingwerk t.b.v.koud en warmwater, electra aangepast en aarde voorziening gemaakt.

De stucadoor heeft vervolgens de gehele badkamer van nieuw stucwerk voorzien, en na de benodigde droogtijd was het tijd voor het plaatsen van de douche bak, voorstrijken van de wanden en het in de hoeken voorzien van kimband.
Daarna kon het tegelwerk beginnen. Na het betegelen van de wanden kon de vloer aangepakt worden. Deze is voorzien van een nieuwe cement dekvloer en vervolgens betegeld.
Hierna zijn de wanden en de vloeren gevoegd en is alles netjes en waterdicht afgekit in de juiste kleuren.

Lees meer...

Badkamer & Toilet, Arnhem, Gelderlandopdracht: Installatiewerk, een nieuwe badkamer en toilet
locatie: Arnhem, Gelderland

Na het afkoppelen en verwijderen van het bestaande sanitair, en de sloop van het oude tegelwerk kon de aanleg voor het leidingwerk van de afvoer, electra, koud en warm water beginnen. Tevens verzorgden we plaatsing en aansluiting van een drain afvoergoot en aansluiting van een Grohe inbouw thermostaatkraan.

Nadat alle leidingen op de juiste plaats gemonteerd waren, de wanden voorgestreken en randen voorzien van kimbanden, kon de stukadoor aan het werk om alle wanden te voorzien van een nieuwe stuclaag.

Tijdens de benodigde droogtijd voor het stucwerk werd de vloerverwarming aangelegd, en kon tevens een nieuwe cement dekvloer gestort worden. Het betegelen van de wanden en vloer volgde al snel met vlot daarop het nodige voegwerk.

Hierna vond het voegen, kitten en installeren van sanitair plaats, bestaand uit een glazen douche-wand, vrijhangend toilet, dubbele wastafel-combinatie, radiator en een inbouw thermostaatkraan.

Lees meer...

Badkamer HeterenOpdracht: Vernieuwen van een badkamer
locatie: Heteren, Gelderland

Na het verrichte sloopwerk, begonnen wij met de opbouw van de afvoeren.
om vervolgens het leidingwerk t.b.v. koud en warm water aan te brengen.
Daarna is het electra aangepast, er een aarde-voorziening gemaakt en een Drain geplaatst.

Na drogen van het aangebrachte stuc-werk, zijn de wanden voorgestreken en hoeken voorzien van kimband waarna het tegelwerk kon beginnen
Nadat alle wanden betegeld waren, kon de vloer aangepakt worden, en voorzien van nieuwe cement dekvloer inclusief electrische vloerverwarming. Vervolgens is deze betegeld en zowel vloer als wanden gevoegd.

Hierna zijn we alles netjes en waterdicht gaan afkitten in de juiste kleuren, om vervolgens het sanitair te plaatsen en afmonteren. Dit betrof onder andere een wastafel-meubel, spiegelkastje, toilet (wandcloset) en een inloop-douche.

Nu alles op zijn plaats zit en aangesloten is, hebben we nog de douche-wand afgekit en vervolgens alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

A&S Service

U kunt ons bereiken op werkdagen en 's zaterdag's (8:00 - 18:00)

  • Tel:  +31 (0)26 3793816
  • Fax: +31 (0)26 2212820
  • Email:

Even kennismaken

Arno, uw aanspreekpunt bij A&SIk ben Arno, uw aanspreekpunt bij A&S Arnhem.  U kunt bij mij terecht met al uw vragen over:

centrale verwarming, sanitair, badkamer en toilet, dakbedekking, riolering, lood-, koper- en zinkwerk, uw cv-ketel, leidingwerk, etc.