+31 (0)26 3793816 info@ansloodgieters.nl

A&S loodgieters & installatie bedrijf

Uw aanspreekpunt voor al uw vragen rond dankbedekking, sanitair, lood-, koper- en zinkwerk, cv ketel en leidingwerk.

Over ons

A&S loodgieter & installatie bedrijf is een bedrijf uit Arnhem dat maatwerk dienstverlening op het gebied van al uw installatie-werkzaamheden verzorgt in de regio Arnhem en Nijmegen. Na 14 jaar in dienstverband ruime ervaring opgedaan te hebben op alle relevante gebieden in de branche, begon Arno Smit zijn eigen loodgieters- & installatiebedrijf op 1 november 2007.

Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor groot en klein onderhoud en renovatie op het gebied van;

Met ruim 20 jaar ervaring voeren wij zowel nieuw als renovatiewerkzaamheden vakkundig voor u uit.

Cultuur & bedrijfswaarden

9

Houd het simpel

De beste ideeën zijn vaak heel simpel. Eenvoudige oplossingen is waar we bij A&S ook naar zoeken, want eenvoudige oplossingen zijn vaak doeltreffend en kosten-efficiënt.

9

Kwaliteit boven Kwantiteit

Bij A&S beleven we graag veel plezier aan ons werk en dat gaat natuurlijk niet als ons werk draait om uren schrijven. We werken alleen met goede materialen, we letten op de overlast en leveren een product dat we zelf thuis ook zouden gebruiken.

9

Mensenwerk

Wij leveren hoogwaardig werk tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. We letten in het bijzonder op hoe u onze dienstverlening ervaart, maar ook bij ons wordt er wel eens een foutje gemaakt. We zoeken dan geen uitvlucht, maar erkennen het probleem en lossen het alsnog voor u op!

Jaar vertrouwd adres

Tevreden klanten

Aanvullende informatie

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09179051

Ons BTW-nummer is NL001878936B47

Neem direct contact op voor een afspraak bij u thuis of in de showroom

A&S Loodgieters & Installatiebedrijf

U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:00uur tot 17:00uur

Hooiland 6G Heteren