+31 (0)26 3793816 info@ansloodgieters.nl

Badkamers zijn onze passie

A&S is specialist op het gebied van badkamers. Door deze specialisatie zijn wij in staat om uw smaak aan te vullen met professioneel advies en oog voor detail.

Badkamers

Uw badkamer en toilet zijn ruimtes waar u meerdere keren per dag verblijft. De kleinste oneffenheid zal u dus snel gaan opvallen of zelfs irriteren. Uw wasgelegenheid en kleinste kamertje moeten er niet alleen stijlvol en schoon uitzien, ze moeten ook praktisch ingericht zijn, en voorzien van degelijke apparatuur.

Wij werken netjes en degelijk, terwijl we ondertussen ook tijdens de werkzaamheden de kwaliteit van uw leefomgeving niet uit het oog verliezen.
Met de keuze voor een nieuwe badkamer zit u immers eerst een week in de rotzooi. Wij doen er alles aan om dit ongemak voor u zoveel mogelijk te beperken.

Bij een mooie badkamer hoort ook mooie wandafwerking. Nu kan dat heel goed door gebruik te maken van tegels in alle soorten en maten maar heeft u al eens nagedacht over stucwerk? Samen met StucYdee realiseren wij unieke badkamers met unieke eigentijdse wandafwerking.

U kunt hierbij denken aan;

De wandafwerking is ook waterdicht doordat er geen gebruik wordt gemaakt van water maar hars in de mortel. Hierdoor ontstaat een sterk en flexibel product. Daarnaast heeft het als voordeel dat het direct naadloos kan worden afgewerkt. Door de unieke samenstelling is het een ideaal en onderhoudsvriendelijk product voor de afwerking van zowel natte als niet natte ruimtes in huis en een prima alternatief voor tegels.

Neem direct contact op voor een afspraak bij u thuis of in de showroom

A&S Loodgieters & Installatiebedrijf

U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:00uur tot 17:00uur

Hooiland 6G Heteren